Page 1 of 1

Om Trolltyg

PostPosted: 13 Feb 2012, 00:52
by Malvin
Trolltyg är ett gille som startade redan första dagen av World of Warcraft, 11:e februari 2005, och vi har funnits i andra spel innan dess. Vi var bland de första gillena på servern som tog oss igenom Molten Core, och ända fram tills idag har vi varit en del av Stormreavers bästa raid gillen. Vi är ett helsvenskt gille och alla är över 18 år och kan förstå och prata svenska.

Nu för tiden skulle vi kunna klassificeras som semi-hardcore. Vi har krav på att våra medlemmar har bra förståelse för spelet och den klass de spelar, och vårat mål är att alltid få ner alla bossar innan nästa patch eller expansion släpps. Trots det raidar vi endast tre dagar i veckan (onsdag, torsdag, söndag). Vi förväntar oss att våra medlemmar närvarar på de flesta av våra raider, men vi har också stor förståelse för att IRL-aktiviteter ibland kan hindra maximal närvaro.

Vi har stor erfarenhet av att hålla samman ett gille och fortsätta progressa även under tider då många gillen dras med raidpauser och aktivitetsproblem. Vi har vid flera tillfällen plockat first kills de sista veckorna innan en kommande patch, samtidigt som många andra gillen legat i dvala. Vi fokuserar också på att alla våra medlemmar ska få lika möjlighet till att raida och vara en del av gemenskapen, vi tror inte att man bygger ett väl fungerande gille genom särbehandling. Första prioritet är dock alltid att få en balanserad och bra raiduppsättning för de bossar vi jobbar på för tillfället, om de kräver så.

Detta har gjort att vi i många års tid framgångsrikt rensat raid tier efter raid tier. Samtidigt som vi behåller en inbjudande social miljö i gillet som folk tycker det är trevligt att spela i. Även bland helsvenska mythic gillen ligger vi i toppskiktet. Vår aktuella progress kan ses på WoW-progress eller i vår egen progress-tråd på forumet.


Ansökningsanvisningar finns här

Utifall du har några mer frågor går det självklart bra att kontakta oss på via vår Discord (Länk), forumet eller ingame. Våra nuvarande officers hittar du Här