Main Menu

Login

Username:

Password:


Remember Me
Register

Rekrytering


Om Trolltyg
Ansökningsanvisningar

Vi söker just nu:
1-2 DPS med prio på Fury/Arms Warrior eller ranged klasser. Alla specs kommer dock att övervägas.


Tänk på att:
Kom ihåg att skicka in en ansökan kan vara ett sätt för dig att få oss att få ögonen på dig även om vi inte skulle rekrytera din klass just för tillfället. Det händer vid flertalet tillfällen att vi går tillbaka till tidigare nekade ansökningar om det öppnas nya platser inom klasser som vi tidigare inte rekryterat till. Många av våra senaste antagna har blivit nekade vid ansökningstillfället men senare erbjudits plats.

Raid-Tider:
Onsdag, Torsdag och Söndag 19:00-23:00

Klicka här för instruktioner om hur du ansöker

Who is online

In total there are 12 users online :: 0 registered, 0 hidden and 12 guests

Most users ever online was 59 on 29 Dec 2013, 21:38

Registered users: No registered users


Legend :: Administrators, Global moderators

Statistics

Total posts 32040
Total topics 3261
Total members 1319
Our newest member vanliganka

Om Trolltyg

Everyone can post here

Om Trolltyg

Postby sylvass » 01 Apr 2010, 23:22

Trolltyg är ett gille som startade redan första dagen av World of Warcraft, 11:e februari 2005, och vi har funnits i andra spel innan dess. Vi var bland de första gillena på servern som tog oss igenom Molten Core, och ända fram tills idag har vi varit en del av Stormreavers bästa raid gillen. Vi är ett helsvenskt gille och alla är över 18 år och kan förstå och prata svenska.

Nu för tiden skulle vi kunna klassificeras som semi-hardcore. Vi har krav på att våra medlemmar har bra förståelse för spelet och den klass de spelar, och vårat mål är att alltid få ner alla bossar innan nästa patch eller expansion släpps. Trots det raidar vi endast tre dagar i veckan (onsdag, torsdag, söndag). Vi förväntar oss att våra medlemmar närvarar på de flesta av våra raider, men vi har också stor förståelse för att IRL-aktiviteter ibland kan hindra maximal närvaro.

Vi har stor erfarenhet av att hålla samman ett gille och fortsätta progressa även under tider då många gillen dras med raidpauser och aktivitetsproblem. Vi har vid flera tillfällen plockat first kills de sista veckorna innan en kommande patch, samtidigt som många andra gillen legat i dvala. Vi fokuserar också på att alla våra medlemmar ska få lika möjlighet till att raida och vara en del av gemenskapen, vi tror inte att man bygger ett väl fungerande gille genom särbehandling. Första prioritet är dock alltid att få en balanserad och bra raiduppsättning för de bossar vi jobbar på för tillfället, om de kräver så.

Detta har gjort att vi i många års tid framgångsrikt rensat raid tier efter raid tier. Samtidigt som vi behåller en inbjudande social miljö i gillet som folk tycker det är trevligt att spela i. Även bland helsvenska mythic gillen ligger vi i toppskiktet. Vår aktuella progress kan ses på WoW-progress eller i vår egen progress-tråd på forumet.


Ansökningsanvisningar finns här

Utifall du har några mer frågor går det självklart bra att kontakta oss på via vår Discord (Länk), forumet eller våra officers ingame.
User avatar
sylvass
 
Posts: 480
Joined: 28 Jul 2009, 00:24

Om Trolltyg

Postby Malvin » 13 Feb 2012, 00:52

För närvarande är följande officers i Trolltyg och nås in-game på följande karaktärer:

Guild Master
Arcath

Officers
Achinga
Cälie
Krebosh
Pennelo
User avatar
Malvin
 
Posts: 943
Joined: 01 Aug 2009, 01:58
Location: Göteborg


Return to Public

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron